Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Un dels acusats de violar una nena d’11 anys al Màgic de Badalona torna a ingressar a un centre de menors

|

- Publicitat -

ACN Badalona – Un dels acusats de la violació grupal d’una nena d’11 anys al centre comercial Màgic de Badalona a mitjan novembre de l’any passat ha tornat a ingressar a un centre de menors, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts judicials. El noi havia ingressat en un principi en un centre d’aquestes característiques, però la defensa va recórrer la decisió i va aconseguir revocar-la el 12 d’abril. Posteriorment, la fiscalia va presentar recurs a la nova situació davant l’Audiència Provincial, que ara anul·la la decisió prèvia i torna a enviar el menor a un centre de règim tancat. Aquest és l’únic menor que està en règim tancat per la presumpta violació.

La presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d’onze anys va tenir lloc als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona a mitjan novembre de l’any passat, i després que el cas sortís a la llum pública s’han denunciat tres casos més al mateix indret, que els Mossos investiguen.

Publicitat

El cas va motivar, a més, amenaces de mort de l’entorn d’un dels presumptes agressors al germà de la víctima, fet que va provocar que la família de l’afectada marxés de Badalona.

Dels sis implicats, un segon menor d’edat està lliure i els altres quatre tenen menys de catorze anys, per la qual cosa són inimputables.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió