Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Un centenar d’identificats i dos detinguts en una operatiu policial per buscar armes i drogues en bars de Reus

ACN Reus – Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’altres cossos, han portat a terme aquest dissabte a la nit un operatiu en bars de Reus per buscar armes i […]

Agències 11/12/2022

ACN Reus – Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’altres cossos, han portat a terme aquest dissabte a la nit un operatiu en bars de Reus per buscar armes i drogues. El resultat han estat 100 persones identificades i dues detingudes, segons ha avançat ‘El Nacional’ i han confirmat a l’ACN fonts policials. A partir de la mitjanit, els agents han entrat a tres locals, un a l’avinguda de Pere el Cerimoniós i dos de l’entorn de la plaça de la Sardana. Un dels detinguts ha estat per situació irregular a l’estat espanyol i l’altre per tenir dues ordres judicials de detenció pendents per tràfic de drogues i conduir sota els efectes de l’alcohol. També s’han denunciat set persones per portar droga.

L’actuació ha comptat amb la col·laboració d’agents de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Reus.

Durant les identificacions, la Policia Nacional s’ha emportat dues persones estrangeres a comissaria per poder-les identificar i han localitzat nou persones amb la documentació d’estrangeria amb irregularitats, motiu pel qual han estat citades.

A banda d’aquests resultats, l’operatiu també ha servit per fer comprovacions administratives dels locals i sobre la venda d’alcohol i tabac. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana ha detectat algunes deficiències i ha aixecat dotze actes administratives.

D’altra banda, s’han denunciat dues persones per falta de respecte als policies i una per desobediència. L’operatiu ha comptat amb efectius d’ordre públic.

Segons apunta ‘El Nacional’, aquesta actuació és l’inici d’una campanya que es farà per tot el Camp de Tarragona durant tot el Nadal.