Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Un centenar de manifestants es concentren a Girona i tallen Jaume I en una protesta sense incidents

ACN Girona.-Un centenar de manifestants s’han concentrat a Girona aquest dissabte al vespre cridant consignes per la llibertat de Hasel i han tallat l’avinguda Jaume I durant uns vint minuts. […]

Avatar
Agències 20/02/2021

ACN Girona.-Un centenar de manifestants s’han concentrat a Girona aquest dissabte al vespre cridant consignes per la llibertat de Hasel i han tallat l’avinguda Jaume I durant uns vint minuts. A la ciutat no s’havia fet cap convocatòria oficial. L’última era la que havin fet els CDR a les quatre de la tarda als jutjats, on passaven a disposició els dos detinguts pels aldarulls d’aquest divendres. Però tot i això, diversos grups (sobretot, de joves) s’han concentrat a la plaça U d’Octubre a partir de les set del vespre. Al cap d’una hora, els manifestants han cridat consignes contra el cordó policial que custodiava la Subdelegació i després, mentre els seguien les furgones, han anat amunt i avall de l’avinguda fins a acabar desviant-se pel carrer Nou.

Després del Pont de Pedra, cap a les nou del vespre, s’han dispersat. No s’han registrat incidents i de fet, els Mossos no han arribat a actuar en cap moment. Com a molt, alguns manifestants han arribat a bolcar dos contenidors de locals de restauració i els han situat al mig de l’avinguda.