Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Un brot a l’Hospital d’Olot afecta deu pacients i tres treballadors

ACN Olot.-Un brot de de coronavirus ha afectat a deu pacients i tres treballadors de l’Hospital d’Olot. Un dels malalts ja ha estat donat d’alta i els altres nou s’han […]

Avatar
Agències 02/01/2021

ACN Olot.-Un brot de de coronavirus ha afectat a deu pacients i tres treballadors de l’Hospital d’Olot. Un dels malalts ja ha estat donat d’alta i els altres nou s’han traslladat a la unitat dedicada a persones amb covid-19. En la majoria de casos es tracta de persones asimptomàtiques o amb simptomatologia lleu. En paral·lel, també s’ha fet un cribratge a tots els treballadors de que en les últimes 24 hores estava a l’hospital i a la resta de pacients ingressats. Els resultats de totes les proves han estat negatius. Tot i així, s’ha reforçat el laboratori per donar resposta a les quasi 200 PCR que s’han fet en les últimes hores arran del brot.

Tot i així, s’han suspès les visites dels familiars i s’ha comunicat el brot a totes les famílies. Mentrestant, es podran fer videotrucades amb els pacients per tal que puguin parlar i saber en quin estat de salut es troben.