Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Ucraïna ofereix ser neutral i Putin frena el setge a Kíiv

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’, amb la guerra a Ucraïna: “La negociación avanza: Moscú dice que cesará el asedio a Kiev”. I com a […]

Agències 30/03/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’, amb la guerra a Ucraïna: “La negociación avanza: Moscú dice que cesará el asedio a Kiev”. I com a segon tema: “El Gobierno gravará más los beneficios extra de las eléctricas”. ‘El Periódico’ opta per la crisi dels preus de l’energia: “El Gobierno baja la luz 6 euros sin tener el permiso de Bruselas”. I a sota, la Copa Amèrica: “A toda vela en el mismo barco”. ‘El Punt Avui’ analitza el primer any del pacte ERC-CUP: “L’altre desacord”. Sobre Ucraïna titula: “Escletxa per al diàleg”.

‘La Vanguardia’ col·loca com a primer terme les converses per aconseguir aturar la guerra a l’est d’Europa: “Russos i ucraïnesos avancen en el diàleg per a un alto el foc”. Com a segon tema: “La Copa de l’Amèrica recús la unitat política i de la societat civil”.

‘La Razón’ subratlla les evolucions del conflicte armat a l’est d’Europa: “La renuncia de Ucrania a la OTAN acerca el alto el fuego”. I en segon terme: “El Gobierno no tocará ni impuestos ni el plan de choque anticrisis”.

‘Ara’ també subratlla els avenços en la recerca de la pau a l’est d’Europa: “Primers signes de distensió entre Rússia i Ucraïna”. I com a segon tema: “El 30% dels adolescents barcelonins tenen malestar emocional i a un 60% no els agrada el seu cos”.

‘ABC’, també amb les negociacions entre ucraïnesos i russos: “Ucrania renuncia a entrar en la OTAN si varios paises se encargan de su seguridad”. A sota: “Biden se suma a Sánchez y entrega el Sahara a Marruecos”.

I ‘El Mundo’, igualment amb Ucraïna: “Putin reconoce “avances” tras ofrecer Zelenski la neutralidad”. A sota: “Cientos de gasolineres suben el precio más de 5 céntimos tras la bonificación de Sánchez”.