Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

TV3 estrena ‘265 dies sense onades’, el primer documental sobre la història del surf al litoral català

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El programa ‘Sense Ficció’ estrenarà dimarts que ve, 12 de juliol, ‘265 dies sense onades’. Es tracta del primer documental sobre la història del surf al litoral català i es va preestrenar aquest dijous a l’Antiga Fàbrica Damm. L’acte va comptar amb la presència d’algun dels pioners del surf a Catalunya i nombrosos aficionats a aquest esport. El documental, dirigit per Julie Gómez, és una producció de Glassy Films en coproducció amb Elemental Komunika i Kalapa Studio i amb la participació de TV3. ‘265 dies sense onades’ mostra com l’evolució del surf ha anat en paral·lel al desenvolupament socioeconòmic de Barcelona i les poblacions properes des dels anys 60 fins avui.

El fil conductor d’aquest documental és la història del surf a Catalunya, explicada a través dels personatges que han estat partícips d’una trajectòria ja històrica, un fil que permet abordar la massificació, el localisme, la sostenibilitat i l’amenaça del canvi climàtic. Segons un comunicat de TV3 difós aquest divendres, “més que una ‘surfmovie’, és una pel·lícula positiva a través de la qual es coneixen personatges captivadors carregats de secrets, records o anècdotes i, sobretot, acostumats a esperar.”

Publicitat

<br />
Tot i que el litoral català habitualment és calmat i tranquil·la, Barcelona és la ciutat europea que més neoprens ven l’any. De fet, l’espera és el leitmotiv del documental.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió