Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

Tres detinguts arran del desmantellament d’una plantació de marihuana en un xalet de luxe ocupat al Catllar

|

- Publicitat -

ACN El Catllar – Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts dos homes i una dona, d’entre 42 i 47 anys, com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana de grans dimensions en un xalet de luxe ocupat al Catllar (Tarragonès). Els investigadors van tenir coneixement de la seva existència a principis d’estiu. De la casa, ocupada per un grup de persones i que hauria estat modificada estructuralment per la part de la façana, sortia una forta olor de cànnabis. Van constatar que totes les finestres estaven abaixades, les portes tancades i els aparells d’aire funcionaven tot el dia. Durant l’escorcoll de dimarts, els mossos van trobar 700 plantes en avançat estat de creixement així com una arma de foc curta de 9mm carregada i amagada sota un coixí.

Els investigadors també van trobar una segona arma tipus escopeta, diversa munició, cinc compressors d’aire condicionat, dotze ventiladors, 72 làmpades i diferents estris i material per al cultiu de marihuana.

Publicitat

Tot i les tres detencions i el desmantellament de la plantació interior, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió