Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Treballadors de l’Ajuntament de Santa Susanna diuen que el secretari que acusa l’alcalde enviava correus “intimidatoris”

ACN Barcelona.-Diversos treballadors i extreballadors de l’Ajuntament de Santa Susanna afirmen haver rebut correus “intimidatoris” diàriament del llavors secretari Miquel C. exigint-los informació i tasques concretes. Citats com a testimonis […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-Diversos treballadors i extreballadors de l’Ajuntament de Santa Susanna afirmen haver rebut correus “intimidatoris” diàriament del llavors secretari Miquel C. exigint-los informació i tasques concretes. Citats com a testimonis en el judici a l’alcalde Joan Campolier a l’Audiència de Barcelona, la majoria dels testimonis aportats per la defensa han coincidit en les seves males experiències amb el funcionari, que denuncia haver patit assetjament laboral per part de Campolier. L’històric batlle de Santa Susanna ha negat les acusacions i ha justificat haver obert un expedient contra el llavors secretari municipal per redreçar el clima al consistori i actuar contra les “pressions” que suposadament exercia el secretari cap als companys.

De fet, Campolier ha dit que durant anys va mantenir una relació “perfecta” amb el funcionari municipal però ha argumentat que va haver-hi un moment en què hi va haver “un canvi de caràcter” per part d’aquest que va provocar la situació. Per la seva banda, l’ara exsecretari Miquel C. ha declarat que sempre va percebre que les actuacions de l’alcalde anaven enfocades “inequívocament” a convèncer-lo que el millor que podia fer era marxar de l’Ajuntament perquè allà li farien “la vida impossible”. L’expedient sancionador obert contra ell, però també altres fets, ha explicat, li van provocat estats d’ansietat “elevats” i dues baixes mèdiques prolongades. “Per prescripció facultativa em van aconsellar que marxés de l’Ajuntament”, ha indicat l’exsecretari, que actualment treballa al Consell Comarcal del Barcelonès.