Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Tots els grups municipals del Prat escenifiquen el seu rebuig a l’ampliació de l’aeroport

ACN El Prat de Llobregat.-Els cinc grups amb representació al ple del Prat de Llobregat han tornat a mostrar el seu rebuig a la proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat […]

Avatar
Agències 02/06/2021

ACN El Prat de Llobregat.-Els cinc grups amb representació al ple del Prat de Llobregat han tornat a mostrar el seu rebuig a la proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat que, critiquen, suposaria la destrucció de la Ricarda, espai protegit per la UE. Després que el passat 4 de març aprovessin de forma unànime una declaració institucional en contra de l’ampliació de la tercera pista de l’aeròdrom, avui, minuts abans de l’inici del ple del mes de juny, s’han fet una fotografia conjunta amb una pancarta en defensa del Delta del Llobregat. Com a alternativa a la proposta d’Aena, el consistori defensa que cal dissenyar un sistema aeroportuari català que potenciï els aeroports de Girona i Reus i millori les connexions ferroviàries amb Barcelona i El Prat.

Aquest nou acte d’unitat, s’ha produït el mateix dia que agents econòmics i socials s’hagin reunit en un acte a Esade per mostrar el seu suport a l’ampliació de l’aeroport del Prat.