Dilluns, 8 de març de 2021 - Edició 956
La República

Tornen a denunciar un local d’oci de Reus amb una vintena de persones sense mascareta

ACN Reus.-La Guàrdia Urbana de Reus han precintat un local d’oci del raval Robuster de Reus on aquest dissabte a la tarda hi havia una vintena de persones sense mascareta, […]

Avatar
Agències 23/01/2021

ACN Reus.-La Guàrdia Urbana de Reus han precintat un local d’oci del raval Robuster de Reus on aquest dissabte a la tarda hi havia una vintena de persones sense mascareta, fumant i bevent, i n’ha denunciat el propietari per incomplir les mesures sanitàries per contenir la pandèmia. Els fets han tingut lloc a quarts de cinc de la tarda i els agents també han iniciat diligències per desobediència greu del propietari de l’establiment després que el 20 de desembre passat ja fos denunciat per una festa il·legal amb 200 persones, que tampoc portaven mascareta. En aquella ocasió, els fets es van produir al voltant de les nou de la nit i la policia també va obligar a tancar el local i va denunciar el propietari per una infracció molt greu.

Aquell mateix cap de setmana de desembre, els agents també van haver de fer fora una trentena de persones que es trobaven dins d’un bar al raval de Santa Anna, on se superava l’aforament permès i s’incomplien les restriccions anticovid. També es permetia que els clients consumissin tabac en pipes d’aigua.