Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Torna el cicle Vespres Musicals al Monestir de Pedralbes

ACN Barcelona.-El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes programa una nova edició dels Vespres musicals tots els dijous a les 20.00 al seu claustre, oferint la possibilitat de gaudir […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes programa una nova edició dels Vespres musicals tots els dijous a les 20.00 al seu claustre, oferint la possibilitat de gaudir de la música en un entorn històric i singular de la ciutat. El cicle s’inicia dijous amb el concert familiar ‘La llum de Mozart”, amb la música dels quartets de flauta del compositor austríac com a fil conductor, Marina Durany mostra la seva visió personal sobre aquestes peces musicals interpretades amb instruments històrics a través d’un relat entreteixit amb la seva pròpia obra pictòrica. La programació evoca la tradició musical i la seva reinterpretació a través de la visió personal de creadores i intèrprets i l’enfocament revolucionari d’alguns grans compositors.

El trio Marala presentarà el 15 de juliol el seu primer enregistrament discogràfic, “A trenc d’alba”, amb un repertori de nova creació i versions molt personals de la música d’arrel tradicional. El 22 de juliol, el concert ‘Orient.cat’ porta obres de nova creació de compositors catalans interpretades pel Quintet Montsant, una formació de quartet de corda i percussió. Per últim, el 29 de juliol, la violoncel·lista Laia Puig i la pianista Alba Ventura ofereixen un recital amb peces dels compositors més revolucionaris de la història de la música: Beethoven i Shostakòvitx, juntament Frederic Mompou.