Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

‘The Amusement Park’ de George A. Romero i ‘In the Earth’ de Ben Wheatley, primers títols del Festival TerrorMolins

ACN Molins de Rei.-Les cintes “The Amusement Park” de George A. Romero, que s’ha restaurat digitalment en 4K, i la nova obra de Ben Wheatley, “In the Earth”, són els […]

Avatar
Agències 15/09/2021

ACN Molins de Rei.-Les cintes “The Amusement Park” de George A. Romero, que s’ha restaurat digitalment en 4K, i la nova obra de Ben Wheatley, “In the Earth”, són els primers noms destacats que s’han fet públics del Festival TerrorMolins, que enguany arriba a la seva edició número 40. La cita se celebrarà del 28 d’octubre al 21 de novembre en format digital i del 5 al 14 de novembre presencial, i com a novetat recupera com a sala de projeccions el Teatre Foment. En aquesta ocasió, en què s’ha programat un llistat de pel·lícules i curtmetratges al llarg dels dies que duri la cita, també es podrà visitar a partir del 29 d’octubre una exposició a Ca n’Ametller, amb fotografies i elements gràfics i escrits que recullen les quatre dècades d’història de la cita.

A les cintes de Romero i Wheatley s’hi sumen la comèdia de zombies “Brain Freeze” (Julien Knafo), “La pasajera”, (Raúl Cerezo i Fernando González Gómez) o “Masking Threshold” (Johannes Grenzfurthner). Pel que fa als curtmetratges que formaran part de la secció oficial hi figuren “Malakout” (Farnoosh Abedi), Expectancy “Juho Fossi” o “Ella y la oscuridad” (Danier Romero).La cita d’enguany també es podrà seguir en línia i per segon any consecutiu a través de la plataforma Filmin, amb una part del catàleg en format sota demanda.