Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Taxi Project 2.0 i Élite Taxi presenten 5.000 reclamacions als bancs per modificar els contractes de préstecs

ACN Barcelona.-Taxi Project 2.0 i Élite Taxi Barcelona presentaran 5.000 reclamacions a les entitats bancàries per sol·licitar la modificació dels contractes de préstecs per “l’alteració” de les circumstàncies contemplades en […]

Avatar
Agències 27/01/2021

ACN Barcelona.-Taxi Project 2.0 i Élite Taxi Barcelona presentaran 5.000 reclamacions a les entitats bancàries per sol·licitar la modificació dels contractes de préstecs per “l’alteració” de les circumstàncies contemplades en el moment de la contractació a causa de la pandèmia. En els últims mesos, els treballadors del sector han demanat moratòries, ajornaments i “tota mena” de mesures als bancs per fer front a la crisi del coronavirus. La pandèmia, així com les fortes restriccions a la mobilitat adoptades per fer-hi front, han provocat una “baixada dràstica” dels usuaris del servei de taxis. Davant aquesta situació, les associacions valoren emprendre mobilitzacions contra les centrals i oficines bancàries.

“Anirem fins al final per protegir els interessos dels nostres companys i portarem als jutjats a qualsevol entitat bancària que actuï fora de la llei i aprofiti la situació actual per aplicar clàusules abusives o simplement fer cas omís a les seves obligacions”; ha assegurat el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez.