Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Surt a licitació l’estudi informatiu del baixador de l’AVE a l’aeroport de Girona

ACN Girona .-El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat l’estudi informatiu del baixador de l’AVE a l’aeroport Girona-Costa Brava. El document, que té un pressupost de […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Girona .-El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat l’estudi informatiu del baixador de l’AVE a l’aeroport Girona-Costa Brava. El document, que té un pressupost de licitació de 387.200 euros (IVA inclòs) analitzarà les possibles ubicacions de l’estació, el seu disseny i la connexió amb l’aeroport. L’objectiu passa, precisament, buscar la millor ubicació per a l’estació tenint en compte que la línia de l’Alta Velocitat passa per l’entorn de les instal·lacions de Vilobí d’Onyar (Selva) i conjugar “l’explotació de la nova estació amb les necessitats actuals de la línia ferroviària”. El baixador de l’AVE és una llarga reivindicació de l’empresariat gironí.

De fet, fa temps que reclamen impulsar l’aeroport buscant “alternatives” a la companyia Ryanair i apostant per aquesta instal·lació.

Relacionats