Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

‘Suro’, l’òpera prima de Mikel Gurrea, guanya els premis Fipresci i Irizar del Festival de San Sebastià

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – ‘Suro’, el primer film de Mikel Gurrea, ha guanyat el premi de la Federació Internacional de la Premsa Cinematogràfica (Fipresci) i també l’Irizar al cinema basc del Festival de Sant Sebastià 2022. La pel·lícula, rodada en català, competeix per la Concha d’Or, el màxim guardó del certamen cinematogràfic que es donarà a conèixer en una gala a partir de les 21h00. ‘Suro’ narra la història d’una parella interpretada per Vicky Luengo i Pol López que deixa la ciutat i es trasllada viure enmig del bosc per reactivar una explotació de suro. El llargmetratge es va rodar entre els municipis empordanesos de Darnius, Agullana, Maçanet de Cabrenys i Figueres i va comptar una desena d’actors no professionals.

La història explora les dificultats de les generacions joves, preocupades per l’ecologisme, la llibertat i la tolerància, per viure segons els seus ideals

Publicitat

La producció, de Lastor Media i Malmo Pictures amb col·laboració amb Irusoin i el suport de l’ICEC, ICAA, EiTB i Europa Creativa Media, s’estrenarà als cinemes el 2 de desembre.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió