Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Sirera demana explicacions a Colau per contractar un advocat vinculat a un grup rus considerat terrorista per EUA

ACN Barcelona – L’alcaldable del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha demanat aquest dimarts explicacions a l’alcaldessa, Ada Colau, per la contractació d’un advocat vinculat a un grup […]

Agències 07/02/2023

ACN Barcelona – L’alcaldable del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha demanat aquest dimarts explicacions a l’alcaldessa, Ada Colau, per la contractació d’un advocat vinculat a un grup rus considerat “terrorista global” per Estats Units i que està implicat en el finançament de la invasió a Ucraïna. La contractació l’ha avançat el ‘Tot Barcelona’. Fonts municipals han confirmat a l’ACN que Stanislav Shevchuk Geraskin es va incorporar a l’equip de llicències municipal el 16 de gener a través de les borses d’interinatge de tècnic superior en Dret. A l’Ajuntament no li consta cap informació per part de les autoritats policials i judicials que hagin impedit fins ara la seva contractació.

En aquest sentit, les mateixes fonts han afegit que el consistori està a disposició del que demanin o informin les autoritats corresponents.

“L’Ajuntament no només està permetent que Barcelona sigui la capital europea dels okupes i els antisistema, a més contracta una persona que està sent investigada i perseguida per les autoritats internacionals per les seves vinculacions amb la invasió d’Ucraïna i que és considerat un terrorista global pel govern d’Estats Units”, s’ha queixat Sirera, que creu que fiscalia hauria d’actuar. Shevchuk estaria vinculat al Moviment Imperial Rus (MIR).