Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

SFDK, Oques Grasses, Zoo i Tribade, caps de cartell del setè festival Bioritme

ACN Barcelona.-La setena edició del festival Bioritme, al Pantà de Sau, oferirà entre el 22 i el 25 d’agost les actuacions de 40 artistes repartits en quatre escenaris, entre els […]

Avatar
Agències 10/04/2019

ACN Barcelona.-La setena edició del festival Bioritme, al Pantà de Sau, oferirà entre el 22 i el 25 d’agost les actuacions de 40 artistes repartits en quatre escenaris, entre els quals SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and friends. Enguany l’aforament s’amplia fins a les 5.000 persones, després que s’exhaurissin les entrades en les dues últimes edicions. Amb tot, el festival manté el seu segell fundacional ecologista buscant un impacte ambiental “molt menor” al dels macro festivals, per exemple, amb l’ús de productes 100% ecològics. El Bioritme també ha estat capdavanter en la prevenció i sensibilització en perspectiva de gènere, amb una comissió que s’encarrega de vetllar pel bon funcionament i la seguretat en aquest sentit dins del recinte del festival.

Bioritme es vol distingir d’altres festivals transmetent valors com el compromís per la cultura, la llengua, l’ecologia i l’economia sostenible. A més, el certamen compta amb una programació paral·lela infantil, dues piscines, espai de circ i zona benestar. En la línia ecologista que el caracteritza, el festival anima els assistents a tenir “el màxim respecte i cura per l’entorn, pel bon ús dels recursos com l’aigua, per l’ús de les més de 200 papereres de reciclatge i sobretot per aconseguir una estima a la Mare Terra que tant ens ha donat i es mereix”.Bioritme també vol “crear consciència” crítica, i per això organitza xerrades amb col·lectius i convidats que donen la seva visió de primera mà en problemàtiques. Tallers, activitats i espectacles completen la programació musical, enguany encapçalada per SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and friends. Ebri Knight, Roba Estesa, Auxili, Tremenda Jauria són alguns dels altres artistes participants.