Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

S’enfronta a 15 anys de presó per obligar una noia a fer-li una fel·lació dins un ascensor a Tarragona

ACN Tarragona.-La fiscalia de Tarragona demana 15 anys de presó per un home que va obligar una noia a fer-li una fel·lació dins un ascensor. Els fets van tenir lloc […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Tarragona.-La fiscalia de Tarragona demana 15 anys de presó per un home que va obligar una noia a fer-li una fel·lació dins un ascensor. Els fets van tenir lloc l’octubre del 2019 a Tarragona. La víctima entrava a casa seva, en acabar la seva jornada laboral a l’hospital on treballa, quan l’home va aprofitar per entrar també cap dins al portal i pujar amb ella a l’ascensor. Un cop dins, va treure una navalla i li posar al coll fins a l’extrem que li va causar ferides darrere l’orella. La jove, “per temor provocat per la situació va acabar accedint”, segons recull l’escrit d’acusació, que demana per a l’acusat, que ja es troba en presó provisional des del passat 8 de març, una pena de 15 anys de presó per un delicte d’agressió sexual amb penetració.

Segons exposa l’escrit de fiscalia, quan l’ascensor a arribar a la sèptima planta de l’edifici on viu la víctima, l’acusat, “per satisfer el seu ànim libidinós, va pressionar el cap de la noia contra el seu penis fins que va aconseguir ejacular dins la boca, obligant-la a empassar-se el semen”. Després l’acusat va sortir de l’ascensor i va abandonar l’edifici. La noia va patir unes lesions a causa de la pressió exercida amb la navalla que van requerir una primera assistència facultativa i tres dies per a curar-se. La fiscalia, a part de la pena de presó i la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb la víctima, també reclama una indemnització de 8.000 en concepte de danys morals, i 90 euros per les lesions.Circumstància agreujant de reincidènciaL’escrit recull que és un agressor sexual reincident. Es dona la circumstància que l’acusat, major d’edat, té antecedents penals arran una sentència ferma del 22 de març del 2007, de la mateixa Audiència de Tarragona, per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa, a la pena d’un any de presó, extingida amb data del 21 d’abril del 2018.