Edició 2048

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de març del 2024
Edició 2048

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de març del 2024

SCC s’encomana a l’esperit de Barcelona 92 amb la campanya ‘Recuperem la convivència’

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Societat Civil Catalana (SCC) s’ha encomanat a l’esperit de les olimpíades de Barcelona del 1992 amb la campanya ‘Recuperem la convivència’. En el 30è aniversari dels Jocs barcelonins, SCC reclama rescatar valors com l’entesa, la unitat, la solidaritat i la lleialtat, que “van actuar com a motor de canvi” i “van convergir en un èxit col·lectiu sense precedents”, a parer de l’entitat. Trenta anys després d’un esdeveniment “inoblidable”, l’entitat aposta per una campanya de publicitat a marquesines i tanques, així com a xarxes socials, per “reivindicar la vigència d’aquells valors col·lectius. La campanya, en castellà i en català, es prolongarà fins més enllà del 25 de juliol.

“La il·lusió i l’esforç compartits al voltant del mateix objectiu van posar en relleu que avançant junts, tots guanyem”, recorda SCC sobre la cita olímpica barcelonina. “Gràcies a una creativitat desbordant i a una feliç suma d’identitats, durant aquells anys Barcelona, Catalunya i Espanya van progressar, es van transformar i créixer, mostrant al món el seu potencial”, celebra.

Publicitat

“L’esperit de Barcelona ’92 -universal, avantguardista i aperturista- constitueix l’antítesi del procés nacionalista, que en l’última dècada ha sumit Catalunya en la decadència econòmica i social”, afirma SCC. “Retre homenatge a aquells Jocs és reivindicar un llegat, uns vincles i un sentiment de pertinença ensopits pels llargs anys de deriva secessionista i de retrocés en la qualitat democràtica”, afegeix.

L’entitat ha organitzat una taula rodona moderada per l’historiador Jordi Canal per recordar l’esdeveniment. L’ex-vicepresident del Govern i exalcalde de Barcelona, Narcís Serra; el dissenyador Javier Mariscal; les medallistes Theresa Zabell i Maribel Martínez de Murguía; el publicista Lluís Bassat i la periodista Paloma del Río rememoraran l’esperit d’aquells dies en un acte que tindrà lloc a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEF) el pròxim 25 de juliol a dos quarts de set de la tarda.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió