Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Sánchez, sobre la remodelació del govern: “No ens podem conformar a tornar al punt de partida previ a la covid”

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet referència a la remodelació de 7 ministeris en la presentació de PERTE dedicat al desplegament del vehicle elèctric i connectat, […]

Avatar
Agències 12/07/2021

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet referència a la remodelació de 7 ministeris en la presentació de PERTE dedicat al desplegament del vehicle elèctric i connectat, tot afirmant que l’objectiu de l’executiu és “impulsar la recuperació social, econòmica i social”. “No podem conformar-nos a tornar al punt de partida previ a la covid-19. Hem de mirar endavant”, ha dit. Les paraules de Sánchez han arribat després del discurs de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, que ha afirmat que “trobava a faltar alguns ministres” en l’acte i ha fet referència al paper “fonamental” de l’ex titular de Ciència, Pedro Duque, i d’Educació, Isabel Celaá.

A banda de la referència al nou govern, Sánchez ha volgut agrair “l’extraordinària feina dels ministres Pedro Duque i Isabel Celaá” en els àmbits d’innovació i formació professional que s’inclouen en el projecte tractor presentat aquest dilluns. Amb tot, el president espanyol ha defensat que el nou executiu està capacitat per afrontar les “transformacions disruptives” i fer-ne “només oportunitats”, que han de ser “més feministes, més digitals, més verdes i amb més oportunitats pels joves i pels territoris”.Amb tot, la ministra ha dit que l’omple “d’orgull” que el president del govern espanyol lideri el projecte. A més, Maroto ha assegurat que el pas que s’està donant amb el nou PERTE donant és “històric”.