Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

Sánchez situa la reunió amb Aragonès en una sèrie de trobades amb altres presidents autonòmics

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La trobada entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s’emmarcarà en una sèrie de contactes de Sánchez amb altres presidents autonòmics, segons apunten fonts del govern espanyol. Entre altres, Sánchez té pendent de celebrar reunions amb els presidents de la Junta de Castellà i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco, i amb el de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, amb qui no s’ha trobat després de les respectives cites electorals autonòmiques.

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha insistit aquest dimarts en la “voluntat” del seu executiu de celebrar la reunió entre els presidents Sánchez i Aragonès i la taula de diàleg aquest mes de juliol.

Publicitat

Rodríguez ha afirmat que ja “s’estan fent passos” perquè “s’han reunit equips tècnics i recentment el ministre de la Presidència i la consellera de la Presidència”.

En aquest marc, la portaveu ha recordat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “ha manifestat la seva voluntat de, si és possible, celebrar la reunió de la mesa abans que finalitzi el mes de juliol i la seva disponibilitat per reunir-se amb Aragonès”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió