Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Sanchez justifica l’indult per obrir “una etapa de diàleg i retrobament”: “És el millor per a Catalunya i per a Espanya”

ACN Madrid.-El president espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest dimarts a La Moncloa després de l’aprovació dels indults parcials als presos independentistes, que segons ha apuntat han de permetre “obrir […]

Agències 22/06/2021

ACN Madrid.-El president espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest dimarts a La Moncloa després de l’aprovació dels indults parcials als presos independentistes, que segons ha apuntat han de permetre “obrir una nova etapa de diàleg i de retrobament” i tancar la de “l’enfrontament”. La decisió, segons ha explicat, es basa en el criteri d’utilitat pública. “El govern d’Espanya ha pres la decisió perquè és la millor per a Catalunya i la millor per a Espanya”, ha dit i “avui mirem al futur amb més optimisme”. Sánchez ha explicat que els indults no qüestionen l’actuació de la Justícia i mantenen les inhabilitacions imposades pel Suprem. També que estan condicionats al fet que els indultats no cometin delictes greus durant un període determinat.