Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

Sánchez afirma que “pròximament” s’aprovaran mesures per a restauració i hostaleria que “complementin” les autonòmiques

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que el Consell de Ministres aprovarà “pròximament” mesures per a la restauració i l’hostaleria que “complementin” les que ja estan […]

Avatar
Agències 20/11/2020

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que el Consell de Ministres aprovarà “pròximament” mesures per a la restauració i l’hostaleria que “complementin” les que ja estan prenent les autonomies i els ajuntaments per “protegir aquest sector”, que està “patint i molt”. Ho ha explicat aquest divendres durant la presentació del pla de recuperació a La Rioja. Sánchez també ha avançat que abans que acabi l’any el Consell de Ministres aprovarà un decret que suposarà una “revolució de l’administrativa pública” i que servirà per agilitzar l’absorció dels fons europeus.

El decret tindrà una vuitantena d’articles per fer una “gran reforma” de l’administració pública i modificarà la llei de contractes, la de subvencions, agilitzarà tràmits i inclourà un nou instrument de col·laboració publicoprivada.Sánchez també ha explicat que el govern espanyol aprovarà una nova llei de Formació Professional que permetrà crear 200.000 noves places.

Relacionats