Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

S’acosta el compte enrere per a la legislatura espanyola

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El Punt Avui’ es fixa en els atacs informàtics: “Cibervíctimes”. Fotografia per al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple: “A l’aigua per una […]

Agències 11/07/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El Punt Avui’ es fixa en els atacs informàtics: “Cibervíctimes”. Fotografia per al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple: “A l’aigua per una bona causa”.

“La meitat dels nous metges són de fora de Catalunya”, informa l”Ara’, que també explica que el rei incrementa els seus actes en territori català, on no fa discursos polítics, per tal de recuperar suports: “Felip VI intenta refer la relació amb Catalunya”.

‘El Periódico’ es fa resssò de la intenció del president espanyol, Pedro Sánchez, d’esgotar el seu mandat: “Sánchez trata de asegurar el final de la legislatura”. Fotografia per a l’acte de record al País Basc per a Miguel Ángel Blanco, regidor del PP assassinat fa 25 anys per ETA: “Homenaje entre reproches”.

La germana de Blanco, Marimar Blanco, és la protagonista de la portada d”El Mundo’: “Los pactos con Bildu minan el vigor del ‘espíritu de Ermua'”. També veu un viratge al centre del PSPV: “El viaje al centro de Ximo Puig tras la debacle en Andalucía”.

Sobre l’acte a Ermua, ‘La Razón’ es fixa en la disputa oberta entre els partits polítics per la llei de memòria que vol impulsar el govern espanyol: “El homenaje acentúa la guerra por la Memoria”. Espai per al coronavirus: “La bajada de ingresos muestra que el pico de la séptima ola de la covid empieza a superarse”.

“El apoyo a Feijóo sube hasta poder plantearse gobernar en solitario”, afirma l”ABC’. Fotografia per a Felip VI al País Basc: “El Rey pide que el espíritu de Ermua no caiga en el olvido”.

També ‘La Vanguardia’ destaca l’aniversari de l’assassinat de Blanco: “L’esperit d’Ermua reviu durant un dia per recordar Blanco”. “Espanya és el país amb més ciberamenaces de robatori d’informació a escala mundial”, avisa.

‘El País’ es fa ressò de la investigació internacional sobre Uber: “Una filtración masiva revela las malas prácticas de Uber”. El titular del rotatiu madrileny, però, és per a l’etapa final de la legislatura espanyola: “Los socios exigirán a Sáncgez un giro a la izquierda”.