Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

Raquel Sánchez demana disculpes per la nova avaria a Rodalies i assegura que les incidències “passen a tot arreu”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, s’ha disculpat per les incidències ferroviàries que es produeixen a Rodalies com la que aquest divendres ha provocat retards a les línies R2, R4, R13, R14, R15, R16 i R17 i ha dit que “treballen de valent” per solucionar-les. Sánchez ha dit que la sensació de mal servei que té la ciutadania són conseqüència de molts anys sense prou inversions però ha promès que ara el govern espanyol està treballant i “està complint el pla de Rodalies” que té un pressupost de 6.300 milions fins al 2030. En aquest sentit, Sánchez ha assegurat que “es produeixen incidències a tot arreu” i ha recordat la “complexitat” de la xarxa de trens catalana.

 “No és una excusa, però hem de ser conscients que de la complexitat d’una xarxa que funciona per alta velocitat, passatgers i mercaderies”, ha dit.

Publicitat

D’altra banda, ha assegurat que cal fer ressò d’inversions com les de l’estació de la Sagrera, que començaran aquest dissabte. “Les inversions s’estan materialitzant, i ja han arribat, i altres trigaran més però hem de fer un esforç per explicar que el pla de rodalies s’està complint”

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió