Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Rajoy diu que el tracte que el PP va rebre per la Gürtel va ser “injust”: “Ho vaig passar molt malament”

ACN Madrid – L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha assegurat aquest dimecres que el tractament públic que va rebre el PP pel cas de corrupció de la Gürtel va […]

Agències 06/07/2022

ACN Madrid – L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha assegurat aquest dimecres que el tractament públic que va rebre el PP pel cas de corrupció de la Gürtel va ser “profundament injust”. Segons Rajoy, malgrat que “hi va haver gent del PP que va fer el que no hauria d’haver fet, el tractament que es va donar al partit va ser exagerat”. “Jo he estat en política 40 anys i he conegut polítics arreu, i la immensa majoria del PP és gent honrada, decent”, i “em va semblar profundament injust el que va passar amb el PP”, perquè “si hi ha algú que infringeix la llei que se li apliqui, i punt”, però “jo ho vaig passar molt malament” i “per a mi va ser un moment molt desagradable”.

Rajoy ha fet aquestes manifestacions als “diàlegs amb els expresidents del govern” de la Universitat Menéndez Pelayo, a les que també han participat aquesta setmana els expresidents González, Aznar i Zapatero.

.