Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Puigdemont i la Cambra de Comerç pacten a la casa Macià estrènyer llaços de col·laboració

ACN Prats de Molló – Carles Puigdemont, Lluís Puig i Teresa Vallverdú, president i consellers del Consell per la República (CxR), s’han reunit aquest divendres a la casa Macià, a […]

Agències 08/07/2022

ACN Prats de Molló – Carles Puigdemont, Lluís Puig i Teresa Vallverdú, president i consellers del Consell per la República (CxR), s’han reunit aquest divendres a la casa Macià, a Prats de Molló, a la Catalunya nord, amb una delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’objectiu de la trobada ha estat seguir construint un marc de col·laboració i continuar elaborant un conveni acordat per les dues parts per “dotar la societat de més eines per assolir la República catalana”. Els representants de la Cambra de Comerç a la reunió han estat liderats per Mònica Roca, presidenta de l’entitat, i alguns dels membres del seu Comitè Executiu.

La Consellera del Govern del Consell per la República, Teresa Vallverdú, responsable de Desplegament Reglamentari i advocada, ha valorat molt positivament aquesta primera reunió i ha recalcat que “és una passa per entendre que tenim molts punts en comú per aconseguir la independència del nostre país”.

“Hem entès que hem d’establir un full de ruta per crear mecanismes, instruments de col·laboració i per aconseguir una perspectiva de treball i de col·laboració de cara al nostre país”, ha afegit Vallverdú.