Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Puigdemont demana “sentit d’estat” i “esperit de combat democràtic” per no “dificultar el camí a la plena independència”

ACN Barcelona.-El líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha demanat “sentit d’estat” i “esperit de combat democràtic” en el segon aniversari del 20-N. En una sèrie de piulades, Puigdemont ha assegurat […]

Avatar
Agències 20/09/2019

ACN Barcelona.-El líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha demanat “sentit d’estat” i “esperit de combat democràtic” en el segon aniversari del 20-N. En una sèrie de piulades, Puigdemont ha assegurat que abandonar aquesta actitud suposa “dificultar qualsevol camí que porti a la plena independència”. “No demano actituds acrítiques ni aplaudiments permanents”, ha afegit, afirmant que “fa dos anys que la maquinària repressora de l’Estat espanyol començava la frase de la confrontació amb la democràcia catalana”. “Ni som millors, ni som perfectes, ni som infal·libles. Però només ens tenim a nosaltres per defensar-nos”, ha destacat.

“Quan diem que ho tornarem a fer ens referim a això: a actuar cada vegada que ens toquen els drets i la dignitat”, ha afirmat Puigdemont. Segons ell, si no es fa perquè “hi ha comptes pendents amb els qui ens han decebut, fins i tot tenint la raó, la defensa de la república s’afebleix”.