Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

Protesta a la seu d’un fons d’inversió per exigir la renovació dels contractes dels veïns d’un edifici de l’Eixample

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Desenes de persones han participat aquest dimecres en una protesta per exigir la renovació dels contractes dels veïns d’un edifici de l’Eixample de Barcelona. El Sindicat de Llogateres ha convocat una acció reivindicativa a dins de la seu del fons d’inversió que ha comprat l’immoble – Lioness Inversiones SL – per reclamar que no “s’expulsi aquelles persones que viuen a la finca” per “triplicar els guanys fent lloguers de temporada”. En aquest sentit, el moviment ha denunciat que l’entitat ha començat a fer lloguer de temporada de luxe en els pisos que ja estan buits.

La Casa Orsola és un edifici modernista situat en xamfrà en el qual conflueixen dues escales de veïns: Consell de Cent 122 i Calàbria 137. Els 27 habitatges i 4 locals comercials de la finca són de lloguer però 8 d’ells són de renda antiga -i per tant, no es veuen afectats- i 4 ja estan buits.

Publicitat

El sindicat ha lamentat que diversos veïns de l’immoble se’ls van acabant els contractes que tenien fins al moment. De fet, a una de les inquilines se li ha fet una prorroga d’un any amb el preu que pagava fins ara, però en dues altres llars – a qui també se’ls ha acabat el contracte-, “han rebut un burofax dient que havien de marxar”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió