Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Primer assaig en humans de la vacuna catalana

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous, amb protagonisme per l’autorització d’assajos en humans de la vacuna catalana. El Punt Avui’ dedica la portada a la vacuna desenvolupada a Amer, […]

Avatar
Agències 12/08/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous, amb protagonisme per l’autorització d’assajos en humans de la vacuna catalana. El Punt Avui’ dedica la portada a la vacuna desenvolupada a Amer, amb el títol “Vacuna catalana”. Als peu de la portada, espai per a la onada de calor, el nou rècord en el preu de la llum i la presentació de Messi al PSG. ‘La Vanguardia’ obre amb la imatge de la portada dels talibans amb el peu de foto: “Volen fugir dels talibans”. En la part inferior hi ha espai per Messi, l’alerta per altes temperatures i el repunt de passatgers de les aerolínies a l’agost. Tot i això, el titular principal és per a la vacuna catalana de la covid: “Espanya autoritza els assajos de la seva primera vacuna contra la covid”.

El ‘El Periódico’ dedica la foto central a la presentació de Messi, amb el títol: “Es el club adecuado para ganar la Champions”. El titular central de la portada és “La vacuna catalana inicia los test con humanos”. També inclouen a la primera pàgina informació sobre l’onada de calor. L”Ara’ titula “Acampades i rutes prohibides a mig país pel risc d’incendi”, acompanyat de la foto principal de portada d’un incendi descontrolat a Califòrnia. A la part inferior, recullen que la vacuna catalana rep el vistiplau per als assajos clínics; “Mal de cap i mocs, els símptomes dels contagiats immunitzats” i “L’OMS provarà tres tractaments per als malalts de covid”.A l”ABC’ titulen ” La primera vacuna española contra el covid prevé salir al mercado a principios de 2022″. La foto principal està dedicada a la visita de Sánchez a Canàries, amb el peu de foto “Europa recuerda que el gobierno puede paliar la ruina de la luz”.’El País’ porta a la portada “Sanidad avala cambiar de puesto a los empleados de residencias no vacunados”, amb una imatge de la frontera afganesa. A la primera pàgina del diari es recull també un reportatge sobre l’onada de calor.’La Razón’ titula “Kabul estará bajo control de los talibanes en 90 días” amb la imatge principal de la situació al país. Al lateral destaquen que “Sánchez reaparece, no acepta preguntes y vende los éxitos del Gobierno” i que “Las empresas pagan más por la energía que las alemanas o las franceses”.