Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

PortAventura tanca fins el 30 d’octubre per les restriccions imposades pel Govern

ACN Salou / Vila-seca.-PortAventura World ha emès un comunicat en el qual informa que des d’aquest divendres i fins el proper 30 d’octubre tanca el parc temàtic per complir amb […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Salou / Vila-seca.-PortAventura World ha emès un comunicat en el qual informa que des d’aquest divendres i fins el proper 30 d’octubre tanca el parc temàtic per complir amb les restriccions decretades per la Generalitat en el marc de la lluita contra la covid-19. “PortAventura World aplicarà les instruccions i recomanacions que resultin d’aquestes mesures, i prendrà les màximes precaucions i sempre en coordinació amb les autoritats sanitàries”, ha exposat la companyia, que ha remarcat que la salut dels “clients, empleats i col·laboradors” és la seva “prioritat absoluta”. El tancament agafa el parc temàtic al mig de la campanya de Halloween, una de les més potents de l’any, i esperen poder reobrir el 31 d’octubre.

Aquest divendres el DOGC ha publicat les mesures anunciades pel Govern, entre s’apunta que “se suspèn l’obertura al públic dels parcs i fires d’atraccions, incloent-hi tot tipus d’estructures no permanents desmuntables”.