Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Pimec facilita la signatura de 76 contractes per a joves a través del ‘Programa el Teu Futur’

ACN Barcelona.-Pimec ha fomentat l”ocupació d’un centenar de joves a través del ‘Programa el teu futur’ 2018-2019, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en […]

Avatar
Agències 10/12/2019

ACN Barcelona.-Pimec ha fomentat l”ocupació d’un centenar de joves a través del ‘Programa el teu futur’ 2018-2019, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc d’Ocupació Juvenil. Es tracta de joves que en la seva majoria provenien de cicles formatius de grau mig i superior, tenien estudis universitaris o el Batxillerat, tot i que també han participat alumnes amb ESO o sense formació. Segons la patronal, s’han signat 76 contractes, 54 dels quals pertanyen al sector de les TIC; i 19 retorns al sistema educatiu. A més, afegeix, el 100% dels participants van quedar satisfets amb l’orientació rebuda, mentre que el 98,4% va quedar satisfet amb el conjunt del programa.

D’altra banda, en relació amb la incorporació del talent femení, un total de 24 dones van participar en el programa, 15 de les quals van aconseguir la inserció al sector de les TIC i 6 d’elles van retornar al sistema educatiu.