Dimarts, 26 de gener de 2021 - Edició 914
La República

Pares i mares, dividits sobre la tornada a l’escola: “Segurs, segurs no estem però tampoc ens podem tancar a casa”

ACN Figueres .-El curs escolar s’ha reprès aquest dilluns a la majoria de les escoles de Catalunya –a excepció dels centres tancats pels efectes del temporal-. El retorn a les […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Figueres .-El curs escolar s’ha reprès aquest dilluns a la majoria de les escoles de Catalunya –a excepció dels centres tancats pels efectes del temporal-. El retorn a les aules després de les vacances escolars, però, genera divergència d’opinions entre les pares. Alguns creuen que els centres són segurs, mentre d’altres consideren que s’hauria hagut d’esperar que l’evolució de la pandèmia millorés. Les portes del CEIP Sant Pau de Figueres s’han obert aquest matí amb normalitat i desenes de nens i nenes s’han retrobat amb els seus companys de classe. A l’exterior alguns pares, com la Melania Tutuianu, creuen que la seguretat absoluta no existeix però que “tampoc ens podem tancar a casa”.

“És complicat però no és el mateix tenir contacte amb els professors i amb els nens que estar davant d’una pantalla. Els nens han de viure”, diu. La Mabel Carmona, en canvi, creu que els nens saben molt bé el que han de fer i que les escoles són “segures”.

Relacionats