Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Olot engega una campanya de vals per reactivar el comerç i espera generar un impacte de 300.000 euros

ACN Olot.-L’Ajuntament d’Olot impulsa una campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat a través de vals i esperar generar un impacte “mínim” de 300.000 euros […]

Avatar
Agències 13/05/2021

ACN Olot.-L’Ajuntament d’Olot impulsa una campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat a través de vals i esperar generar un impacte “mínim” de 300.000 euros per a les botigues. Del 29 de maig al 26 de setembre, les 3.000 primeres persones d’Olot que facin una compra de 50 euros a través de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 50 euros més per gastar en comerços de la ciutat inclosos a l’app. Es tracta de la iniciativa ‘Olot+50’, que impulsa DinàmiG, amb el suport de la Diputació de Girona i la col•laboració de l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot.

Per acollir-s’hi, caldrà residir a Olot i estar-hi empadronat a 31 de desembre del 2020 i ser major d’edat. També caldrà tenir el NIF entrat a l’aplicació i fer una compra mínima de 50 euros, en una o diverses operacions, en qualsevol dels establiments adherits a la plataforma. Els 3.000 primers participants tindran dret a un únic val regal de 50 euros. Amb la campanya, l’Ajuntament espera generar un important impacte en els establiments del municipi i aconseguir que els olotins apostin pel comerç de proximitat. Garrotxa Approp és una aplicació promoguda per l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers d’Olot i DinàmiG que permet als compradors acumular un percentatge de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d’establiments amb l’objectiu de fomentar el consum local a la Garrotxa.Actualment, l’aplicació compta amb més d’un centenar d’establiments i té 2.222 usuaris donats d’alta des de la seva posada en marxa el mes de novembre del 2020. A través de l’app s’han fet, fins al moment, 4.041 vendes per un import total de 237.871,81 euros.