Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Núria Marín assegura que el procés participatiu del PDU Biopol-Granvia “no ha funcionat”

ACN L’Hospitalet de Llobregat – L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha assegurat aquest dimarts que el procés participatiu associat a la redacció del PDU Biopol-Granvia obert el passat mes de […]

Agències 27/09/2022

ACN L’Hospitalet de Llobregat – L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha assegurat aquest dimarts que el procés participatiu associat a la redacció del PDU Biopol-Granvia obert el passat mes de març “no ha funcionat”. Durant una conferència davant un grup d’empresaris, la batllessa ha lamentat que, malgrat els esforços per obrir-lo a tothom, la participació ha estat “molt baixa”. “Això de la participació ciutadana és molt relatiu. Suposo que els ciutadans es mobilitzen per allò que els preocupa, no quan una cosa ja els està bé”, ha afegit. Davant aquesta realitat, Marín ha assenyalat que quan una cosa no funciona el què cal fer és “replantejar-la, corregir-la i replantejar-la”.

L’objectiu del procés participatiu, actualment en la part final de l’elaboració de l’informe de resultats, és donar a conèixer el projecte modificat del PDU després que el TSJC el declarés nul de ple dret per vulneració del principi de jerarquia normativa.

També ha de servir per millorar-lo, tot i que no serà vinculant, amb la incorporació de les idees i les propostes que es recullin.