Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024
Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024

Norma Editorial, guardonada amb el Premi a la Millor Tasca Editorial Cultural 2022 que atorga el Ministeri de Cultura

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Ministeri de Cultura i Esports ha anunciat aquest dijous que Norma Editorial rebrà el Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial Cultural de l’any 2022. El jurat del premi ha valorat la “influència cultural i social notable i prolongada en el temps que ha impactat de manera positiva en tota la cadena de valor”. El jurat ha celebrat que l’editorial hagi incentivat la creació en castellà i català en el còmic i la novel·la gràfica. Han destacat la “important trajectòria i presència internacional” i “la tasca de promoció de la lectura entre els joves”. Norma Editorial és la primera editorial de còmic de l’Estat que rep aquest reconeixement.

Fundada el 1977 a Barcelona, Norma Editorial ha publicat o produït autors com Miguelanxo Prado, Luis Royo, Conrad Roset, Sergio Mora, Daniel Torres, Victoria Francés, Ana Miralles, Juanjo Guarnido, Juan Díaz Canales i Josep María Martín Saurí entre d’altres.

Publicitat

Mitjançant llibres col·lectius com Barcelona TM, Revolution Complex i Valentia, Norma Editorial s’ha posicionat com una plataforma “per les noves generacions d’autors amb projecció internacional com Jordi Lafebre, Josep Homs, Claudio Stassi o Joan Marín”.

Norma Editorial és membre fundador de FICOMIC, organitzadors dels esdeveniments Còmic Barcelona i Manga Barcelona.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió