Més de 600 farmacèutics de Barcelona participen en una campanya per prevenir el càncer de pell tot l'any La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Més de 600 farmacèutics de Barcelona participen en una campanya per prevenir el càncer de pell tot l’any

ACN Barcelona.-Més de 600 farmacèutics de Barcelona participen en una campanya per prevenir el càncer de pell tot l’any, no només durant l’estiu. La primera fase de la campanya, que […]

Avatar
Agències 13/06/2019

ACN Barcelona.-Més de 600 farmacèutics de Barcelona participen en una campanya per prevenir el càncer de pell tot l’any, no només durant l’estiu. La primera fase de la campanya, que porta per títol ‘Atenció Pell 365’, comença coincidint amb el Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, i se centra en els protectors solars. Se’n faran tres més, que abordaran els medicaments fotosensibilitzants, l’exposició invisible i la protecció física i els hàbits d’exposició. Impulsen aquesta campanya el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i l’Hospital Clínic.

A la demarcació de Barcelona hi ha més de 2.500 hores de sol anuals, amb un índex UV mitjà d’intensitat moderada-alta. Menys de la meitat dels 4.819 usuaris enquestats en anteriors edicions de la campanya (el 43,2%) s’aplicaven crema solar sempre que s’exposaven al sol.

Relacionats