Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Més de 40 espectacles i una aposta pel circ contemporani en la 28ena Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

|

- Publicitat -

ACN La Bisbal d’Empordà – La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà ha presentat aquest dimarts la seva 28ena edició. Aquest any el certamen presenta més de 40 espectacles repartits en una vintena d’escenaris de la capital del Baix Empordà, en una edició marcada per l’aposta “ferma” pel circ contemporani. En total seran 35 companyies les que portaran milers de persones a la Bisbal, en el que és un dels grans esdeveniments del municipi. Aquest any, a més, es recupera Fira Bar que porta espectacles als diferents bars de la ciutat i que serveix també com a homenatge a un dels seus impulsors, en Joan Bofill, en el desè aniversari de la seva mort.

A més, i tal i com es va fer l’any passat, l’organització aposta per la sostenibilitat de l’esdeveniment, adequant els aforaments als recursos humans que té el certamen, basat en la voluntarietat dels bisbalencs i bisbalenques. Com sempre la majoria d’espectacles seran gratuïts, si bé es mantindran algunes de les propostes de pagament, tant a les tardes com a les nits. Això, juntament amb aforaments limitats, permet garantir el confort del públic.

Publicitat

Des de l’organització, tenint en compte les previsibles altes temperatures, han buscat zones amb ombra on poder fer els espectacles i assenyalen que aquelles que no en tinguin s’habilitarà d’alguna forma.

Aquesta edició la Fira de Circ al Carrer estrena dos nous espais. En concret, són al carrer Ample i l’espai de darrera el Camp de Futbol Pere Plaja, que d’aquesta manera se sumen a la plaça de la Pietat (Benet Mercader), la pista de l’Escola Mas Clarà, el Passeig Marimon Asprer, l’aparcament dels Jutjats, la plaça Carreras Dagas, la plaça Germans Sitjar, la plaça Major, els exteriors del Terracota, el Museu, la plaça del Castell (a davant del Castell Palau i a davant de l’Ajuntament), el Parc 8 de Març i la plaça de la Sardana.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió