Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

‘Los testamentos’ arriba a les llibreries en castellà i en català es publicarà al primer trimestre del 2020

ACN Barcelona.-La novel·la ‘Los testamentos’, la seqüela d”El cuento de la criada’ de l’aclamada autora Margaret Atwood, ha arribat a les llibreries en castellà de la mà de l’editorial Salamandra. […]

Avatar
Agències 12/09/2019

ACN Barcelona.-La novel·la ‘Los testamentos’, la seqüela d”El cuento de la criada’ de l’aclamada autora Margaret Atwood, ha arribat a les llibreries en castellà de la mà de l’editorial Salamandra. En canvi en català no es publicarà fins el primer trimestre del 2020. Fonts de l’editorial Quaderns Crema, encarregats de l’edició en català, han explicat a l’ACN que la seva intenció era poder publicar l’obra al mateix temps que la versió castellana, però ha afegit que no ha pogut ser així “per aspectes contractuals”. De l’autora Margaret Atwood, Quaderns Crema ha publicat ‘El conte de la serventa’ i ‘Àlies Grace’.

Salamandra, qui enguany va ser comprada per Penguin Random House, ha publicat ja el llibre en castellà que recupera la història de la Defred, la protagonista, i respon als dubtes plantejats al final d”El cuento de la criada’. Com ha explicat l’editorial, Margaret Atwood recupera a ‘Los testamentos’ la història quinze anys després que la Defred s’endinsi en un món desconegut amb els testimonis de tres narradores de Gilead.