Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

L’Hospital d’Amposta i la fundació Fussmont assumiran la paga per covid-19 de tots els treballadors exclosos pel Govern

ACN Amposta.-L’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fussmont (fundació de Serveis Socials del Montsià) assumiran el pagament de la paga extraordinària per la gestió de la covid-19 dels treballadors que han […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Amposta.-L’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fussmont (fundació de Serveis Socials del Montsià) assumiran el pagament de la paga extraordinària per la gestió de la covid-19 dels treballadors que han quedat exclosos de la convocatòria del Govern. Es tracta dels professionals del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), del Transport Adaptat, del servei de neteja, cuina i consergeria, tant del centre hospitalari com de la residència de gent gran de la ciutat que van treballar entre l’1 de març i el 31 de maig. La plantilla rebrà 400 euros extres i suposarà una aportació extraordinària de 50.000 euros.

“No podem deixar fora a una part de professionals que van estar igualment a la primera línia de l’atenció social i sanitària més enllà de les seves responsabilitats habituals”, ha afirmat l’alcalde d’Amposta i president del Consell d’Administració de l’Hospital i del Patronat de la Fussmont, Adam Tomàs.