Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

L’escriptora Siri Hustvedt, el boxejador Thomas Page McBee i la dibuixant Emil Ferris se sumen al Primera Persona

ACN Barcelona.-L’escriptora, assagista i poeta Siri Hustvedt, el periodista i boxejador aficionat Thomas Page McBee i la dibuixant i escriptora de còmics Emil Ferris s’han sumat als participants en la […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-L’escriptora, assagista i poeta Siri Hustvedt, el periodista i boxejador aficionat Thomas Page McBee i la dibuixant i escriptora de còmics Emil Ferris s’han sumat als participants en la nova edició del Primera Persona que se celebrarà el 10 i 11 de maig al CCCB. Aquests noms s’uneixen a les primeres confirmacions ja anunciades: les cantants Mala Rodríguez i Julieta Venegas, els escriptors Nik Cohn i Sally Rooney i el músic pop Brett Anderson. Les càpsules ‘Antifeixista’ i ‘Boges’ encapçalaran les primeres sessions de divendres i dissabte.

En la primera sessió de divendres, la càpsula ‘Antifeixista’ intentarà definir què és feixisme i què no i amb quins mecanismes es pot aturar: “cordó sanitari” o estratègia legal, silenci o denúncia. Per això comptarà amb l’historiador Mark Bray, el fotoperiodista Jordi Borràs, la politòloga i assessora al Parlament Europeu Helena Castellà i l’historiador Carles Viñas. ‘Boges’ és la càpsula de dissabte amb la intervenció de dues artistes de còmic que van fer de la malaltia mental (en primera persona) el tema central de dos llibres:Maria Manonelles, amb ‘Dormo molt’, i Montse Batalla, amb ‘Manicomio’.