Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023
Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023

Les obres del nou passeig Marítim de Badalona començaran a inicis de 2024

|

- Publicitat -

ACN Badalona – Les obres del nou passeig Marítim de Badalona entre la platja dels Pescadors i el Torrent de Vallmajor començaran a inicis de 2024. El projecte, impulsat per l’Ajuntament i l’AMB, preveu una plataforma única, l’ampliació del passeig vers la platja, la connexió dels carrils bici, l’eliminació de barreres arquitectòniques, i nous arbrat, enllumenat i mobiliari. La remodelació comprèn una superfície total de 15.170 metres quadrats, amb un pressupost previst de gairebé 6 milions d’euros. El termini previst d’execució de les obres és de 15 mesos, i la previsió és que els treballs puguin començar durant el primer trimestre de 2024.

El projecte preveu convertir en espai per a vianants tot aquest tram del passeig Marítim, dotant l’espai d’una nova franja d’arbrat i enjardinament i segregar funcionalment el nou carril bici plantejat al costat de la via de tren de la resta del passeig configurat en plataforma única. L’actuació preveu substituir tot el paviment i enllumenant existent, creant i millorant els accessos a la platja des del passeig Marítim.

Publicitat

La planificació incorpora la substitució del mobiliari existent. Segons el consistori, amb aquesta intervenció es garantirà la continuïtat del carril bici existent al tram entre la Barca Maria i el Torrent de Vallmajor, amb el que hi ha a partir de la platja de Pescadors, així com la continuïtat del passeig a un sol nivell. 

Dins d’aquesta actuació, es preveu construir i ampliar el sistema d’escullera soterrat longitudinal, existent a altres trams del passeig, per garantir i augmentar la seva resiliència en front de la regressió que pateix la costa de Badalona pels successius temporals marítims que han anat en augment aquests darrers anys.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió