Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Les misses de Setmana Santa a la Catedral de Girona, en directe per Youtube pel coronavirus

ACN Girona.-Les misses de Setmana Santa que tradicionalment es fan a la Catedral de Girona seran a porta tancada i es podran seguir per streaming. Segons informa el Bisbat de […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Girona.-Les misses de Setmana Santa que tradicionalment es fan a la Catedral de Girona seran a porta tancada i es podran seguir per streaming. Segons informa el Bisbat de Girona, el bisbe Frances Pardo presidirà les principals celebracions litúrgiques. Ho farà a porta tancada a causa de la crisi sanitària i el confinament decretat pel coronavirus. Les retransmissions es faran en directe a través del canal de Youtube del Bisbat de Girona. El web que faciliten als fidels és www.youtube.com/BisbatGirona.

Les celebracions que retransmetran en directe son la missa de diumenge de Rams (el dia 5 d’abril a les onze del matí), la missa Crismal (dimarts 7 a les cinc de la tarda), la missa del sopar del senyor (dijous sant a les set de la tarda), la celebració de la passió del senyor (divendres sant a les cinc de la tarda), la vetlla pasqual de dissabte 11 d’abril a les nou i la missa de diumenge de pasqua. Aquesta última serà a les onze del matí i inclourà la benedicció apostòlica. Els bisbes de les deu diòcesis amb seu a Catalunya van fer públic el 14 de març la suspensió de totes les misses amb participació de fidels. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, també van acordar ajornar els funerals per evitar aglomeracions i frenar contagis.