Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Les biblioteques reprenen serveis amb l’aforament al 50% i sense activitats culturals presencials

ACN Barcelona.-Les biblioteques han reprès serveis habituals aquest dilluns amb l’aforament al 50% i sense activitats culturals presencials, en virtut del que estipula la primera fase del pla de desescalada […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN Barcelona.-Les biblioteques han reprès serveis habituals aquest dilluns amb l’aforament al 50% i sense activitats culturals presencials, en virtut del que estipula la primera fase del pla de desescalada aprovat pel Govern en el marc de la pandèmia del coronavirus. Inclou el servei de préstec i retorn de documents, l’accés directe a les col·leccions, l’ús de les sales de lectura i estudi o l’ús dels ordinadors, entre d’altres. Al costat de les biblioteques, museus, sales d’exposicions, galeries d’art i centres de creació i arts visuals poden obrir també portes amb la meitat de la capacitat ordinària i igualment sense organitzar esdeveniments que impliquin haver d’assistir físicament al local.

A les biblioteques sí es podran fer activitats presencials si són programades per a centres educatius i adreçades a grups de convivència escolar. Una altra excepció són les activitats d’intervenció socioeducativa per a l’atenció i formació a infants i joves amb discapacitats, necessitats especials o situació de vulnerabilitat.