Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Leo Bassi, Jango Edwards, Tortell Poltrona i Pepa Plana, protagonistes del Festival of Fools Barcelona

ACN Barcelona – El Festival of Fools Barcelona torna del 2 de setembre al 2 d’octubre amb una vintena de teatres. Quatre espectacles de sala, vuit gales d’artistes internacionals, dos […]

Agències 31/08/2022

ACN Barcelona – El Festival of Fools Barcelona torna del 2 de setembre al 2 d’octubre amb una vintena de teatres. Quatre espectacles de sala, vuit gales d’artistes internacionals, dos master class obertes, quatre cercaviles, un acting de carrer i un programa paral·lel de cinema configuren la programació 2022 del festival. Entre els seus protagonistes hi ha Leo Bassi, Jango Edwards, Johnny Melville, Tortell Poltrona i Pepa Plana.

A cinc teatres de la ciutat de Barcelona (El Cercle de Gràcia, Lluïsos de Gràcia, Lluïsos d’Horta, Foment Hortenc i La Gleva Teatre) s’hi presenten en total 14 espectacles a preus populars. També hi ha activitats gratuïtes com una sessió inaugural amb Leo Bassi a la Barceloneta aquest diumenge, quatre desfilades de carrer de la Fools Militia, la presentació del llibre ‘Amsterdam’s Compleat Fools’, una gran cloenda a la Plaça del Nord i la mostra de pel·lícules Festival of Fools al Centre Cívic Drassanes.

A més de Jango Edwards i Johnny Melville, entre les estrelles internacionals que participen al Festival hi ha Nola Rae, Fools Brothers, Jeroen van der Lee, Tanja Simma, Tortell Poltrona i Pepa Plana.

El certamen està organitzat per pel Nouveau Clown Institut, una xarxa global amb més de 4.000 membres, i compta amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya i el suport de la Generalitat de Catalunya.