Edició 2154

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 18 de juny del 2024
Edició 2154

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 18 de juny del 2024

L’Atlàntida Mallorca Film Festival acollirà l’estrena exclusiva a l’Estat de cinc títols triomfadors a Berlín i Sundance

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El certamen balear Atlàntida Mallorca Film Fest acollirà enguany l’estrena exclusiva a l’Estat de cinc títols que han triomfat en els darrers Festivals de Berlín i Sundance. Són ‘Sud l’Adamant’ (Ós d’Or al millor documental, de Nicolas Philibert); ‘Kokomo City’, de Sr.Smith (premi del públic als dos festivals); ‘Reality’; ‘Slow’, de la lituana Marija Kaytaradze, premiada a Millor Direcció a Sundance; ‘Fantastic Machine’; i la sèrie ‘The Architect’. La 13a edició del festival se celebrarà de manera presencial a Palma del 23 al 30 de juliol, i els seus títols s’incorporaran més tard a la plataforma Filmin, impulsora de l’esdeveniment. Properament el festival donarà a conèixer el gruix de la seva programació.

Entre els plats forts d’aquesta 13a edició, al marge de la secció oficial, hi ha un cicle sobre el cineasta alemany Rainer Werner Fassbinder. També tornarà a ser protagonista la música, amb 16 concerts gratuïts d’artistes emergents i d’altres més consolidats. Passaran per Palma Queralt Lahoz, Alice Wonder, Putochinomaricón, Natalia Lacunza, Núria Graham, Ladilla Russa i Evripidis and his tragèdies, entre altres.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió