Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

L’Associació Empresarial Càrnia denuncia un descens de facturació del 70% de les petites empreses del sector

ACN Barcelona.-L’Associació Empresarial Càrnia (Anafric) ha denunciat un descens de facturació del 70% de les petites empreses del sector. Segons l’entitat, aquelles que serveixen a la restauració i l’hostaleria estan […]

Avatar
Agències 10/01/2021

ACN Barcelona.-L’Associació Empresarial Càrnia (Anafric) ha denunciat un descens de facturació del 70% de les petites empreses del sector. Segons l’entitat, aquelles que serveixen a la restauració i l’hostaleria estan en un “carreró sense sortida”, i és per això que demanen al Govern de la Generalitat que prengui “mesures urgents”. En aquest sentit, Anafric ha avisat que “milers” de treballadors estan en risc i que s’ha de buscar solucions per evitar el tancament d’aquestes empreses. “Si el teixit empresarial és tan vulnerable, poden venir grans empreses a comprar les restes del que quedi del sector català, i això és dolent”, han subratllat.

A més, l’entitat ha aprofitat per lamentar que hi ha molta diferència en el tractament del sector de la restauració entre Catalunya i Madrid. “La salut és el primer”, han recordat, “però qui dona visibilitat a les queixes?”.

Relacionats