Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

L’aplicació del pla d’estalvi d’energia, a les portades

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. “La legislació laboral dificulta aplicar el pla d’estalvi d’energia” és el titular de ‘La Vanguardia’. La foto principal és una imatge […]

Agències 03/08/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. “La legislació laboral dificulta aplicar el pla d’estalvi d’energia” és el titular de ‘La Vanguardia’. La foto principal és una imatge de la celebració de la victòria a favor de l’avortament a Kansas. ‘El nivell acadèmic dels alumnes catalans cau en totes les competències’ i ‘La Xina inicia les maniobres militars més grans davant de Taiwan’ completen la primera pàgina. ‘El Periódico’ publica a la portada una entrevista amb la ministra de Transports, que defensa que “A todos nos toca apretarnos el cinturón” i completa la primera pàgina amb un reportatge sobre l’autoria de la mort de Marilyn Monroe amb motiu del 70è aniversari de la seva mort.

“El PP jalea la resistencia al decreto de ahorro energético” és el titular d”El País’, amb una foto de la celebració d’un grup de dones per la protecció, a Kansas, del dret a l’avortament.

‘El Punt Avui’ titula “Sense gel”, acompanyat del subtítol ‘Augment de tots els aliments’. La foto principal és per al robatori de la senyera de Companys, que l’Ajuntament de Barcelona encara no ha restablert. També inclouen una notícia sobre el segon aniversari de l’explosió de Beirut, que dos anys després, continua encara sense una investigació.

‘La Razón’ titula “Guardia civil y policía alertan: el apagón traerá más inseguridad” i ho acompanya d’una imatge del Congrés amb la il·luminació apagada.

“L’empresariat reprèn el pols per l’ampliació de l’aeroport del Prat” és el titular principal de ‘Ara’, acompanyat de la foto del final del polèmic viatge de Pelosi a Taiwan.

A l”ABC’, el titular principal és “Ucrania traslada su decepción a Robles por el pobre apoyo miliar”, acompanyat per l’avenç per ‘ressuscitar’ òrgans d’un porc fins a una hora després de la mort.

I ‘El Mundo’: “Moncloa retira del País Vasco agentes antiterroristas del CNI”.