Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

L’Ajuntament del Prat de bonificarà amb un 75% la taxa de terrasses l’any 2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament del Prat de Llobregat aprofitarà la tramitació de les ordenances fiscals corresponents a l’any vinent per introduir una bonificació del 75 % a la taxa de vetlladors i […]

Avatar
Agències 20/11/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament del Prat de Llobregat aprofitarà la tramitació de les ordenances fiscals corresponents a l’any vinent per introduir una bonificació del 75 % a la taxa de vetlladors i terrasses dels bars i restaurants. Així ho està anunciant l’alcalde Lluís Mijoler en les diverses trobades que està mantenint amb restauradors i restauradores locals. La mesura, similar a la que han aprovat molts altres municipis al conjunt del país, permetrà a aquests establiments estalviar una bona part del cost de la taxa en el marc de la crisi actual. El sector de la restauració és un dels més afectats per les restriccions aplicades per contenir la pandèmia de covid-19 i, alhora, és un dels principals motors del comerç local pratenc.

El consistori ja ha començat a comunicar per carta aquesta mesura als establiments que se’n beneficiaran. Així mateix l’alcalde, Lluís Mijoler, també està explicant a responsables de bars i restaurants del Prat en les trobades que hi manté regularment.

>

Relacionats