Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

L’Ajuntament de Terrassa instal·larà càmeres en punts calents on s’hi ha registrat agressions a ciutadans i policies

ACN Terrassa.-L’Ajuntament de Terrassa ha anunciat que instal·larà de manera urgent càmeres de vigilància en punts calents dels barris de la Marina i Ca n’Anglada, on en les darreres setmanes […]

Avatar
Agències 26/04/2021

ACN Terrassa.-L’Ajuntament de Terrassa ha anunciat que instal·larà de manera urgent càmeres de vigilància en punts calents dels barris de la Marina i Ca n’Anglada, on en les darreres setmanes s’han registrat agressions a ciutadans i fins i tot a agents de la Policia Municipal. La mesura es duu a terme després d’una reunió extraordinària amb els responsables de seguretat del consistori, en què s’ha decidit un paquet de mesures entre les quals també hi ha la d’habilitar punts d’atenció compartit en diferents indrets de la ciutat entre Mossos d’Esquadra i Policia Municipal. S’espera que els nous dispositius tinguin un efecte dissuasori en espais que concentren un alt volum de persones, també durant l’estat d’alarma.

Entre els incidents més destacats registrats en els darrers dies, el passat dimecres els agents van detenir un home que va agredir un agent de la Policia Municipal quan aquest es disposava a denunciar un vehicle mal estacionat, al barri de la Maurina. Inicialment, l’home va increpar els policies quan l’intentaven identificar entre un grup de persones, però finalment el van identificar i detenir. També s’han produït incidents al barri de Ca n’Anglada, on diversos grups s’han mostrat forts en algunes ocasions davant els agents quan aquests els han traslladat les mesures sanitàries vigents per prevenir contagis. A aquestes actituds vers els agents s’hi sumen els conflictes que també s’han registrat entre ciutadans i residents en aquests entorns.